Nagy tisztasági fokú, színtelen, szagtalan, aromamentes, parafinalapú, kozmetikai- és gyógyszeriparban használt fehérolaj. Felhasználható alapolajként, valamint komponensként különféle kozmetikai cikkeknél.
| |
Jellemzők |
| Viszkozitási fokozat |
ISO VG 15 |
| Teljesítményszintek, jóváhagyások |
Európai Gyógyszerkönyv DAB-10 PDA 178 FDA 178.3620 (a) OÉTI 2839-2/1996 |
| |
Tipikus értékek |
| Viszkozitás 40°C-on [mm2/s] |
16 |
| Sűrűség 15°C-on [g/cm3] |
0,841 |
| Folyáspont [°C] |
-10 |