MOL WO M 15 - ulei alb de uz medicinal si cosmetic

Ulei alb cu puritate ridicată, incolor, inodor, pe bază de parafină, fără substanțe aromatice. Nu conține componente periculoase pentru organismul uman. Se poate utiliza în procesul de fabricare și ambalare a produselor alimentare, unde există posibilitatea ca acestea să intre în contact direct cu lubrifianții și în industria cosmetică, în compoziția cremelor, uleiurilor și a altor preparate cosmetice speciale.

Clasa de viscozitate ISO VG 15
Nivele de performanta. Aprobari European Pharmacopoeia 5. (Ph.Eur.5.)
Ph. Hg. VIII (Magyar Gyógyszerkönyv)
FDA 172.878
FDA 178.3620(a)
OÉTI: 2839-2/1996
Proprietati
Valori Caracteristice
Viscozitate cinematica la 40°C [mm2/s] 16,2
Punct de inflamabilitate (Cleveland) (°C) 190
Densitate la 15°C [g/cm3] 0,865
Punct de curgere °C -12