Ulei alb cu puritate ridicată, incolor, inodor, pe bază de parafină, fără substanțe aromatice. Nu conține componente periculoase pentru organismul uman. Se poate utiliza în procesul de fabricare și ambalare a produselor alimentare, a produselor cosmetice si a medicamentelor, unde există posibilitatea ca acestea să intre în contact direct cu lubrifianții.
| Clasa de viscozitate |
ISO VG 46 |
| Nivele de performanta. Aprobari |
European Pharmacopoeia 5. (Ph.Eur.5.) Ph. Hg. VIII (Magyar Gyógyszerkönyv) FDA 172.878 FDA 178.3620(a) OÉTI: 2839-1/1996 |
Proprietati
|
Valori Caracteristice
|
| Viscozitate cinematica la 40°C [mm2/s] |
47,8 |
| Punct de inflamabilitate (Cleveland) (°C) |
220 |
| Densitate la 15°C [g/cm3] |
0,865 |
| Punct de curgere °C |
-12 |